У Дрогобичі на одного телефонного злодія стало менше

У Дрогобичі оперативники викрили місцевого мешканця, який викрадав мобільні телефони у жінок та неповнолітніх дівчат. Як встановили правоохоронці, зловмисник, 55-річний мешканець Дрогобича, причетний щонайменше до трьох таких правопорушень.
20 березня, близько 15.00, до поліції надійшло повідомлення від 37-річного мешканця Дрогобича про те, що невідома особа викрала з кишені куртки його 13-літньої доньки мобільний телефон. Як встановили правоохоронці, дівчинка перебувала на зупинці громадського транспорту, де очікувала на прибуття автобуса, коли невідомий непомітно витягнув з кишені її куртки мобільний телефон, таким чином заподіявши матеріальну шкоду на суму 10 тисяч гривень.
Проведеними оперативно-розшуковими заходами співробітники кримінальної поліції Дрогобицького районного відділу поліції встановили особу зловмисника, причетного до скоєння крадіжки, 55-річного місцевого мешканця. Також встановлено, що він причетний ще до двох крадіжок мобільних телефонів – у 12-річної та 40-річної мешканок Дрогобича.
Дізнавачі територіального підрозділу поліції, за процесуального керівництва Дрогобицької окружної прокуратури, повідомили зловмиснику про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає максимальне покарання – обмеження волі на строк до п’яти років.
Досудове розслідування триває.
Джерело: Відділ комунікації поліції Львівської області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *