Вночі у Бориславі горіла гуртівня та магазин “Електрорай”

Сьогодні вночі, 11 листопада, о 03:17 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в м. Борислав на вул. Петлюри.

Пожежа виникла в цегляній двоповерховій будівлі, де розміщена гуртівня ПП Ковалика та магазин “Електрорай”, пише Forpost.

На момент прибуття рятувальників до місця виклику вогонь швидко поширився горючими конструкціями даху та розповсюдився на велику площу. То ж до місця події ще додатково направили техніку та особовий склад із м. Дрогобич, м. Трускавець, м. Стебник та сел. Східниця. Вогнеборці не гаючи часу включились у спеціальні апарати захисту органів дихання та зору та приступили проведення робіт з ліквідації загорання.

О 04:39 вогнеборці локалізували пожежу, та о 05:03 повністю ліквідували в складі 3-ох ланок газодимозахисної служби. Внаслідок пожежі вогнем знищено дах на площі 2800 кв.м., перекриття на площі 500 кв.м., стіну на площі 35 кв.м., металопластикові вікна (8 од.), пошкоджено стіни на площі 1500 кв.м., металопластикові двері (2 од.).

До ліквідації пожежі залучили 32 чоловіки особового складу та 8 одиниць спецтехніки. Причини та обставини виникнення пожежі встановлюють правоохоронні органи.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *