Для встановлення пам’ятного знаку ліквідаторам—чорнобильцям Дрогобиччини потрібна ваша допомога

За ініціативи учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС та активної підтримки особового складу 5 Дрогобицької державної пожежно — рятувальної частини ГУ ДСНС у Львівській області, з метою належного вшанування мужності, самовідданості, жертовності та на увіковічнення пам’яті їх геройських вчинків при ліквідації Чорнобильської катастрофи та її наслідків, у місті Дрогобичі  споруджують пам’ятний знак ліквідаторам—чорнобильцям Дрогобиччини.

На сьогодні завершена вся необхідна підготовча робота та здійснюються заходи із практичної реалізації вказаної ініціативи— виготовлення композиції пам’ятного знаку.

Робота художників, скульпторів, формувальників та інших спеціалістів, матеріали композиції потребують значних матеріальних ресурсів.

Тому «чорнобильська» спільнота Дрогобиччини звертається до небайдужих громадян з проханням підтримати шляхетні починання ініціаторів та надати посильну фінансову допомогу, перерахувавши кошти на поточний рахунок №UA 903253650000000260000008434 у АТ «Кредобанк» з відміткою: отримувач платежу ГО «Захист», призначення платежу: на спорудження пам’ятного знаку.

Координатор збору коштів – Шевчук Василь, тел.0679437877 

 

Вл.інф

Фото з серіалу “Чорнобиль” від NBO

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *