Координаційний штаб Борислава інформує: пасажирські перевезення по місту зупиняються

Сьогодні, 20 березня, у Бориславі відбулось перше засідання координаційного штабу із запобігання розповсюдження на території м. Борислава та смт. Східниці гострої респіраторної хвороби COVID-2019.

Про це інформує пресслужба міської ради.

Під час засідання було обговорено питання функціонування міського громадського транспорту, релігійних громад, підтримання санітарного стану житлових будинків та забезпечення одиноких громадян старшого віку необхідним доглядом.

Для запобігання занесенню і поширенню гострої респіраторної інфекції було прийнято рішення з 21 березня до 3 квітня припинити пасажирські перевезення на території м. Борислав та смт. Східниця. Відділу економіки та торгівлі Бориславської міської ради доручено забезпечити організацію спеціальних регулярних рейсів для розвезення до місць роботи працівників підприємств та установ, які забезпечують життєдіяльність міста, на час оголошеного карантину.

Також було вирішено підготувати та направити звернення до представників духовенства та релігійних організацій з проханням щодо зменшення скупчення людей у храмах під час проведення богослужінь та донесення інформації щодо необхідності проведення превентивних заходів для протидії поширення коронавірусної інфекції.

Щодо питання організації відвідування осіб, що перебувають на обліку Бориславського міського територіального центру соціального обслуговування, з метою обстеження, визначення та забезпечення їхніх потреб будуть здійснювати спільні візити працівників терцентру із працівниками Бориславського ВП Дрогобицького ВП ГУ НП у Львівській області.

З метою активізації дезінфекції місць загального користування у житлових будинках буде направлено звернення та проведено роз’яснювальні бесіди із головами ОСББ та керівниками управляючих компаній.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *