Недуга не обирає! Коронавірус підхопив народний депутат України

МОЗ офіційно підтвердив, що серед захворілих на коронавірус є народний депутат. Мова про представника депутатської групи Довіра Сергія Шахова.

Про це інформує нардеп Віталій Безгін.

“Пан Шахов був відсутній на погоджувальній раді та пленарному засіданні цього тижня.

Втім, наразі проводяться всі необхідні дослідження, в т.ч. по виявленню людей, які могли контактувати з інфікованим та їх тестуванню. Подальші рішення щодо діяльності ВРУ будуть ухвалюватись на підставі отриманої інформації.

Контактний номер лікарів-консультантів по Київській області: 0456-31-00-46″, – йдеться в повідомленні.

На сторінці МОЗу у Фб йдеться наступне:

“Міністерство охорони здоров’я повідомляє, що серед 14 офіційно зафіксованих випадків COVID-19 є народний депутат України.

Наразі проводяться всі необхідні дослідження та епідеміологічне розслідування. Йому надається амбулаторне лікування в умовах самоізоляції.

Відповідно до рекомендацій Всесвітньої організації охорони здоров’я, хворих з коронавірусною інфекцією при легкому перебігу хвороби можна лікувати амбулаторно. У разі необхідності пацієнта буде госпіталізовано.

Медичні працівники проведуть усю необхідну роботу з людьми, які контактували з ним.

Народний депутат України на засіданні Погоджувальної ради депутатських фракцій 16 березня та на позачерговому засіданні Верховної Ради України 17 березня 2020 року був відсутній.”

 

Ми в Телеграм  t.me/drogmedia 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *