Трагедія: в Тегерані зазнав катастрофи літак МАУ. Всі, хто був на борту, загинули

Сьогодні, 8 січня, у столиці Ірану розбився пасажирський літак Boeing 737−800 авіакомпанії Міжнародні авіалінії України.

Всього на рейс було зареєстровано 169 пасажирів, сіли на літак 167 із них. Усі вони загинули. Також загинули всі дев’ять членів екіпажу.

Українців серед загиблих 11 – це всі члени екіпажу і двоє пасажирів. Також загинули 82 громадянина Ірану, 63 громадянина Канади, 10 громадян Швеції, четверо громадян Афганістану, троє громадян ФРН, троє громадян Великобританії.

 

Списки загиблих членів екіпажу і пасажирів вже опубліковані. Серед жертв авіакатастрофи є 26 людей віком до 18 років, в тому числі 13 дітей віком до 10 років.

Причина трагедії на даний момент невідома. Літак встиг набрати висоту майже 2328 метрів, перш ніж піти в піке і розбитися.

 

Видання Daily Mail повідомляло, що український літак в Ірані могли випадково збити. За даними влади Ірану, причиною авіакатастрофи стали «проблеми з двигуном».

Посольство України в Іраку також повідомило, що літак розбився через технічні проблеми з двигуном, і виключило версію теракту. Пізніше слова про те, що версія теракту виключена зникли з сайту посольства. У МАУ заявили, що не допускають, що причиною катастрофи літака в Тегерані могла стати помилка екіпажу.

 

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *