Опікунка сестер Степана Бандери видала книгу з маловідомими фактами про життя Провідника ОУН. Потрібні меценати

Анна-Володимира Рудник — членкиня ОУН-УПА, опікунка сестер Степана Бандери та разом з тим почесна громадянка Дрогобича видала книжку з маловідомими фактами про життя родини Провідника ОУН Степана Бандери.

«О Господи! Ще раз нам дай Бандеру», — такими словами розпочинається книга, яку для усвідомлення своєї суті та того, як нашій державі далася незалежність, повинен прочитати кожен українець.

Презентація видання відбулася минулого тижня у Нагуєвичах — рідному селі ще одного великого українського діяча Івана Франка.

Загалом книга розповідає про те, яких мук та тортур у засланні зазнало сімейство Степана Бандери та їх поплічники за любов до України.

У понеділок, 9 вересня, автор Анна Рудник у ході щотижневої наради міського Дрогобича з керівниками структурних підрозділів ДМР, комунальних підприємств та держустанов міста вручила книгу про Провідника ОУН Степана Бандеру міському голові Тарасу Кучмі.

Почесна громадянка Дрогобича зазначила, що перший тираж книги, який був виданий за кошти меценатів, становив 100 примірників, однак, за словами Анни Рудник, для того, аби подарувати книги шкільним та міським бібліотекам, а також іншим закладам, які займаються літературним вихованням української молоді нашого регіону, необхідно видати бодай ще таку ж саму кількість примірників.

Відтак Анна Рудник, користуючись нагодою як керівництва міста, так і представників преси, закликала меценатів по можливості долучатись до цієї справи, адже нашим завданням є збереження української державності в серцях і тоді вона буде і наяву.

Контактний номер телефону пані Анни Рудник – 0969958183 або 0976716760.

Прес-служба ДМР

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *