Відгомін Другого благодійного балу: Дрогобицька міська лікарня №1 отримала нове обладнання для кардіологічного відділення

У вівторок, 21 травня, медичним працівникам кардіологічного відділення Дрогобицької міської лікарні №1 передали нове обладнання.
Мова йде про монітор пацієнта, апарат-ЕКГ та сучасний дефібрилятор, який призначений для електроімпульсної терапії порушень серцевого ритму при зупинці серця.
Обладнання було закуплене за благодійні внески, виручені під час Другого благодійного балу у Дрогобичі, ініціатором та організатором якого виступила Леся Татарська за підтримки Дрогобицької міської ради.
Офіційно життєво-необхідне для пацієнтів обладнання передали у вівторок, 22 травня. З керівництвом лікарні зустрілися міський голова Дрогобича Тарас Кучма, відома громадська діячка Леся Татарська та начальник відділу охорони здоров’я ДМР Володимир Чуба.
Нагадаємо, що за результатами Другого благодійного балу, який відбувся 6 травня, загалом вдалося зібрати 207 600 гривень. За кошти, виручені під час Першого благодійного балу у 2018 році, було закуплено апарат штучної вентиляції легень та фетальні кардіомонітор також для КНП «Дрогобицька міська лікарня №1».
Прес-служба Дрогобицької міської ради

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *