Чому Монастирський пішов з посади?

Богдан Монастирський обіймав  посаду заступника Бориславського міського головиз питань діяльності виконавчих органів ради. За відставку проголосували депутати Бориславської міської ради  на сесії 12 травня. Ось як пан Богдан коментує причину відставки:

– Я написав заяву через незадовільну грошову винагороду. Робота забирала дуже багато часу та сил. Перебуваючи на посаді державного службовця не можна займатись іншими видами заробітку (крім викладацької діяльності…). За певний час запас коштів закінчився. І коли це стається, постає питання одвічної боротьби… Робити щось незаконне не збирався і не бачив можливості виходу із ситуації.

Прикрим є факт пасивного ставлення фахівців до заміщення вакантних посад в міській раді.., але коли я озвучував оклад потенційним кандидатам, мені самому було ніяково від цієї цифри. Якщо відверто, я себе бачив на посаді на якийсь недовгий період. Так склалось, що для мене він тривав майже півтора року. Працювати в міській раді було по-різному. Як і всюди є ті, хто працює, є ті, хто робить видимість що працює, а є ті, хто навіть видимості роботи не робить… жарт…

Збираюсь і надалі брати активну участь у розвитку мого міста”.

Юлія ГАСІЙ, Медіа Дрогобиччина №2 (16) від 26 травня

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *