Пам'ятник Папі Іванові Павлу ІІ відновлено

10 днів – і пам’ятник Іванові Павлу ІІ відновлено

Нагадаємо, уночі 13 березня у Дрогобичі вандали сплюндрували пам’ятник Папі, що стоїть при вході у костел св. Бартоломея. Зловмисники відпиляли руку, у якій був хрест.

Під особисту опіку відновлення пошкодженого вандалами пам’ятника Іванові Павлу ІІ взяв олова Дрогобицької райдержадміністрації Максим Лісогор. Очільник району пообіцяв римо-католицькій громаді свою підтримку і практичну допомогу. За його дорученням роботи безпосередньо координував перший заступник голови райдержадміністрації Володимир Шутко, інформують у Дрогобицькій РДА. Допомагали представники польської громади Адам Авжецький та Ян Пелехач. Роботи практично безкоштовно виконали майстри зі Стебника брати Володимир та Андрій.

Учора ввечері роботи з відновлення пам’ятника були завершені. Залишилися незначні штрихи для надання йому естетичного вигляду.

Великодні свята римо-католицька громада Дрогобича зустрічатиме з відновленим пам’ятником Великому Пастирю і Великій Людині. Зі свого постаменту святий Іван Павло ІІ і надалі благословлятиме дрогобичан та гостей нашого краю.