У Стебнику 65-річна матір задушила сина-наркомана

У Дрогобицький відділ поліції 13 березня о 9:30 надійшло повідомлення від чергового фельдшера швидкої медичної допомоги у місті Стебник.

За словами медика, приїхавши на виклик, у одному з помешкань у Стебнику, лікарі “швидкої” виявили тіло чоловіка без ознак життя, котрий, ймовірно, міг бути задушений.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група. У приміщенні правоохоронці виявили тіло 38-річного чоловіка без ознак життя зі слідами задушення на шиї та багаточисельними слідами ін’єкцій на руках.

Встановлено, що померлий проживав у квартирі разом зі своєю 65-річню матір’ю-пенсіонеркою. Під час опитування жінка розповіла поліцейським, що її син давно вживає наркотики, через що між ними постійно виникали конфлікти. Після останнього такого конфлікту, жінка дочекалася коли син заснув та задушила його.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (умисне вбивство) КК України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років. Матір загиблого наразі затримана згідно ст.208 КПК України, невдовзі суд обере для неї міру запобіжного заходу. Призначено ряд експертиз, проводиться досудове розслідування, інформують Стебницькі Вісті з посиланням на відділ комунікації ГУ Національної поліції у Львівській області.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *