Данилко Грицик знову потребує вашої допомоги

 

Данилко Грицик – маленький хлопчик з Борислава, у нього важка недуга – мікроцефалія, спастичний тетрапарез.
Народився він у важкому стані на 36 тижні вагітності з гіпоксично-ішемічним ураженням ЦНС та судомним синдромом. Малюк розвивається з грубою затримкою фізичного та психомоторного розвитку.

Завдяки небайдужим, Данилко цієї весни вже пройшов курс лікування і воно дало йому дуже гарний результат – він дуже зміцнів, почав сідати, ставати, набрав у вазі, величезний крок вперед відбувся в розумовому розвитку хлопчика, а днями Данилко заговорив і сказав своє перше слово – «МАМА».

Однак цього мало. Дитина потребує повторного курсу. Клініка «Adeli» (Словаччина) чекає хлопчика і дає великі шанси на його одужання. 

“Ми дуже просимо допомогти відправити Данилка на повторне лікування.
Кожна Ваша гривня, кожен репост, кожна допомога – дуже потрібні сім`ї, яка бореться за здоров’я свого єдиного синочка, – повідомляє волонтерка Наталія Гайдер. – На сьогоднішній день ми маємо 138 125 грн з необхідних 220 тисяч.

Наш збір коштів для Данилка останнім часом рухається дуже повільно, але ми не втрачаємо надії і віримо, що з Вашою допомогою після Нового року хлопчик поїде до Словаччини на реабілітацію.

 Друзі, ще 81 875 грн і ми оплатимо лікування Данилку!”

 

Картка мами: 5168 7573 6270 9505 (Приватбанк, Марта Грицик)
Телефон мами: 0937462551

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *