Дрогобичан закликають підписати петицію про присвоєння Андрію Шахсінову звання Героя України посмертно

Родичі полеглого на війні дрогобичанина Андрія Шахсінова створили петицію, де просять Президента присвоїти звання Героя України Андрієві посмертно.

Також секретар Дрогобицької міської ради Орест Каракевич, який зараз несе службу на сході України, дистанційно подав на чергову сесію проект рішення про встановлення меморіальної дошки Шахсінову Андрію на фасаді його рідної школи#16.

“В перші дні повномасштабного вторгнення Андрій повернувся з-за кордону, пішки перейшов КПП, обійняв матір та, не побувши дома навіть декількох годин, поїхав на фронт у 80-ту бригаду. Особисто підбив ворожий танк у травні, на Сіверськодонецькому напрямку. Загинув в бою 29.05.2022.Вважаю правильним, увіковічнити пам’ять героя на фасаді 16 школи, де він і навчався”, – написав Орест Каракевич у фейсбук.

Підтримати петицію можна за посиланням:

https://petition.president.gov.ua/petition/176032?fbclid=PAAaZVzRbIyeKLmRhq4Yt1Xzq8J8HgmFERCxeZyDMnLPfCD_bmasUk2cY6fcQ

Додамо, що для того, аби Президент розглянув петицію, необхідно зібрати 25 тисяч голосів. За добу підписалися близько 400 людей, просимо активніше долучитися до збору підписів. Адже Андрій міг щасливо жити закордоном, але він повернувся і віддав за нас життя.

Знайти у своєму графіку кілька хвилин і підписати петицію може кожен небайдужий дрогобичанин. Це найменше, що ми можемо зробити для увіковічнення пам’яті Героя.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *