Графік відключення світла на Дрогобиччині. Всі населені пункти району в одному місці.

Починаючи від сьогодні, 31 жовтня, в Україні та на Львівщині зокрема впроваджується інший тип обмежень — графік погодинного відключення електроенергії.

Населені пункти області поділені на три групи, кожній з яких щодня відключатимуть світло на 5 годин, в залежності від дня тижня відключення будуть проводитися в різний час доби. Знайти свою групу можна на сайті «Львівобленерго» у розділі «Чому немає світла»: https://poweroff.loe.lviv.ua/

Оксільки таблиця дуже громіздка і містить понад 5 000 рядків, ми вибрали окремо із таблиці всі населені пункти Дрогогобиччини, де ви можете знайти групу для своєї вулиці міста чи села. Відзначимо, що одні й ті ж самі населені пункти, зокрема це стосується міст, підключені до різних РЕМів, тому йдуть в таблицях не за порядковим номером

Графік погодинних відключень для різних груп:

Додамо, що у в графіку погодинних відключень задіяно 80% всіх споживачів. Також є села і окремі вулиці, які не внесені в таблицю – у “Львівобленерго” роз”яснивли: якщо Вашого населеного пункту чи адресу немає у переліку відключень, то на цій локації не будуть проводитись відключення.

Також в компанії зазначають, що інформація у розділі «Чому немає світла» на сайті «Львівобленерго» постійно уточняється та доповнюється, зважаючи на динамічну зміну ситуації в енергетиці.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *